Начало Клиники Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия

Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия

Пластичната хирургия със своите подразделения – реконструктивна, естетична, хирургия на ръката и изгаряния е една от най-изтънчените и многообразни хирургични специалности в техническо отношение. Обект на дейността й е цялото човешко тяло. Основна цел на пластичния хирург е възстановяването на естествената форма и функция у хората, страдащи от вродени деформации, както и такива придобити в резултат на травма или злокачествени тумори.

Нашият подход изисква не само техническите умения и прецизност, но също така се определя и от психологическата интуиция, емпатията, креативността и способностите. По отношение на естетичната хирургия главната ни цел е да подобрим и възстановим качеството на живот на пациентите. Акцентираме на доверието и колаборацията. В тази връзка всяка процедура внимателно се преценява и се предхожда от подробна консултация с цел постигане на най-добрия индивидуален резултат.

Специалистите в нашата Клиника използват съвременни технологии и методи, притежават голям опит и екпертност, които са в пълно съответствие с правилата на медицинското изкуство и гореспоменатите подразделения на пластичната хирургия: естетична, реконструктивна хирургия, хирургия на ръката, хирургия на гърдата и изгаряния. Всяка хирургична стъпка е предварително планирана и се изпълнява съгласно най-съвременните научни данни, когато е възможно се използват минимално инвазивни процедури с цел намаляването на белезите от интервенцията.

В допълнение ние гарантираме цялостно лечение и грижа за Вас и Ви предлагаме най-добрите съвети и решения!